Fjällräven Högvilt Uformelle jakker Grønn Dameklær,fjällräven mini,perfekt

NOK3,491.80  NOK1,745.90Du får 50% avslag
  • Modell: Fjällräven 001843
  • 7881 stk. på lager
  • Fjällräven Högvilt Uformelle jakker Grønn Dameklær,fjällräven mini,perfekt

Velg ønsket variant:Ant.

Fjällräven Högvilt Uformelle jakker Grønn Dameklær,fjällräven mini,perfekt_checkout
fjällräven fleece Fjällräven Dameklær Uformelle jakker , Fjällräven Högvilt Uformelle jakker Grønn Dameklær,fjällräven mini,perfekt backpack fjallraven,høy popularitet

Varm knelange jakke for stillesittende jakt. Laget fra rolig, myk G 1000 Silent Eco med vindtett og vanntett Hydratic fôr og isolerende syntetisk polstring. G 1000 Original forsterkninger på deler av ermene. Komfortabel passform og midje med fast tekstilbelte som kan justeres med trykknapper. Det er også slissene med trykknapper for ekstra mobilitet når du ønsker å forlenge dine skritt. Avtakbar hette og mange smarte lommer for praktisk oppbevaring, som de to store Bellow lommer med rom for ammunisjon og fleece foret hånd oppvarming lommer like under bysten. Det er også et klipp på radio vedlegg, en Napoleon lomme og to innerlommer. Toveis glidelås med to beskyttende klaffer og knapper. Borrelås nederst på ermene og elastisk ribb for ekstra varme på håndleddene.


Spesifikasjoner:

Konsept: Forest
Vekt (FJR): 1577 g i størrelse S
Forbruker Materiale: G 1000, Hydratic, Supreme Micro
Yttermateriale: G 1000 Original: 65% polyester, 35% bomull, G 1000 Silent: 65% polyester, 35% bomull
Fôr: 100% polyamid
Liner: 100% polyuretan
Fyll: 100% polyester Supreme Micro
Pusteevne (MP): 7.000 g / m2 / 24t
Vannsøylen (WC): 7,000 mm
Inneholder ikke tekstildeler av animalsk opprinnelse: Ja


Materiale Hydratic:

Veker vekk fuktig og holder deg tørr:

Vindtett og vanntette klær i Hydratic transporterer vekk svette, for å redusere risiko du vil bli fuktig fra svette, mens du fremdeles holder ut regn og fuktighet.

Våre Hydratic plagg beskytte mot vind, vann og snø samtidig som de slipper så mye kropp steam som mulig (en egenskap som mange refererer til som "puster"). Hydratic har små, mikroskopiske porer som er flere tusen ganger mindre enn en dråpe vann, men flere hundre ganger større enn damp, noe som betyr at det frigjør fuktighet. Dette er hvordan Hydratic klær er vanntett uten at du får svett.

Vanntett:
Vanntetthet måles i vannsøyler og tekstilene er testet for å finne ut hvor mye press de tåler før de begynner å lekke. Jo høyere vannsøyle, jo mer trykket stoffet tåler. En vannsøyle på 1000 millimeter er teknisk anses å være vanntett, men dette er ikke engang i nærheten av tilstrekkelig for friluftsliv. Ut i naturen, er trykket ofte høyere enn det, for eksempel når du er på knærne på vått underlag.

Dette er grunnen til at vi utviklet Hydratic til å tåle trykket på 10.000 - 20.000 millimeter. Dette betyr at du vil holde deg tørr under de mest ekstreme og stødige regnskyll. Uansett om du er på tur, knele eller sitte ned.

Vindtett:
Du har sikkert opplevd vindavkjøling kjøle fenomen på enkelte punkt. Dette er skjelve som går gjennom kroppen din når det blåser opp. Det er i hovedsak vanlig når du er i områder med ekstremt kaldt klima eller store høyder. For å redusere risikoen for at du skal bli avkjølt, bidrar Hydratic holde vinden ute, som ellers ville trekke varmen bort fra kroppen din. I stedet for å slå tilbake, kan du fortsette på eventyret.

Ventilasjon ("Pusteevne"):
Pusteevne måles med antall gram vann en kvadratmeter stoff slipper ut i løpet av 24 timer. Hydratic utgivelser mellom 8 000 og 15 000 gram. Jo høyere tall, jo mer fukt slippes ut. For å frigjøre den største mengden av damp mulig, vil du finne en rekke smarte funksjoner i våre Hydratic plagg. For eksempel er det ventilasjonsåpninger i armhulene, nettinglommer og en skorstein krage.

Holdbar:
For å tåle aktiv utendørs bruk, våre Hydratic plagg gå gjennom de samme vanskelige testene som vårt G 1000 stoff. I tillegg til testgrupper, er Hydratic plagg testet for slitasje ved bruk av Martin test. I denne testen blir materialet gnis i en testmaskin og om igjen under høyt trykk. Denne testen fortsetter uavbrutt i flere timer, eller, i tilfelle av G 1000, dager. Vi registrerer når stoffet endelig tårer og sammenligne det med hvor mange års aktiv bruk det tilsvarer. Vi er stolte over at Hydratic tilhører en av utendørs verdens mer holdbare membraner.

G 1000:

En av verdens beste utendørs tekstiler:
G 1000 er Fjällrävens egen slitesterke og allsidige stoff, en velprøvd utendørs klassiker som vil forberede deg for alle typer opplevelser, i alle klima hele året - fra tropene til polarområdene. Den tettvevde stoffet (65% polyester og 35% bomull av høyeste kvalitet) behandles med Greenland Wax. Denne kombinasjonen gjør G 1000 en av verdens beste utendørs tekstiler med en rekke sterke egenskaper:

• Slitesterk G 1000 er svært motstandsdyktig mot slitasje, og dette i kombinasjon med den lave vekten gjør det til et utmerket valg for både reiser og friluftsliv.
• Vanntett Greenland Wax gjør G 1000 plagg svært motstandsdyktig mot regn og fuktighet. Dette betyr at du kan bruke dem under korte regnskurer. Hvis stoffet blir våt, tørker det fort.
• Vindtett Den tette veven gjør G 1000 nesten helt vindtett. Når impregnert med Greenland Wax det gir fullstendig beskyttelse mot bitende vind.
• Puste En av G 1000 mest imponerende kvaliteter er dens utmerket ventilasjon - det effektivt slipper fuktighet fra kroppen, noe som er spesielt praktisk når delta i anstrengende aktiviteter.
• UV-beskyttelse Stoffet gir nesten 100% beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler (UVA og UVB) og derfor reduserer risikoen for solbrenthet.
• Mosquito trygg Den tette veven holder mygg og andre flygende insekter borte fra huden din - praktisk både i fjellet og i skogen, eller når du reiser i varmt klima. (Merk at G 1000 Lite er ikke mygg trygg.)

Supreme Micro:

Slitesterk og isolerende syntetiske padding:
Supreme Micro er Fjällrävens egen isolasjonsmateriale og en av de ledende syntetiske polstring for utendørsprodukter. Kombinasjonen av tynne og litt tykkere mikrofibre frembringer et luftig materiale som fyller plagg eller sovepose med et isolerende luftlag.

Akkurat som andre syntetiske polstringer, kan Supreme Micro tåle en mengde fuktighet uten sin isolerende evne blir betydelig svekket. Dette gjør Supreme Micro et utmerket valg for et bredt spekter av friluftsaktiviteter hele året - særlig i miljøer der jakke eller sovepose blir utsatt for regn, sprut eller kondens, eller i klima hvor nedbøren veksler mellom regn og snø.

Supreme Micro gir ikke den samme varmen som ned (hvis du sammenligner et produkt med samme mengde padding av hvert materiale) og tar opp litt mer plass når den er pakket opp. Men de syntetiske fibrene er mer holdbare og beholder sin luftighet bedre etter kompresjon og langvarig bruk. Supreme Micro er også lett å vaske og tørke.

Kjøp din Fjällräven Högvilt til den laveste prisen! I vår nettbutikk for utendørs, Fjällräven outlet Norge gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Dameklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Fjällräven Högvilt. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår utendørs katalog til forbløffende rabatterte priser!

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Farge: Grønn
Fjällräven - Dameklær - Uformelle jakker,Farge: grønn

Copyright © 2018 www.onroyaltoes.com. Powered by onroyaltoes.com