Fjällräven Kånken Mini Hoftebelter Sekker og kofferter,fjällräven akka dome,Crazy opprykk

NOK538.56  NOK269.28Du får 50% avslag
  • Modell: Fjällräven 001922
  • 7120 stk. på lager
  • Fjällräven Kånken Mini Hoftebelter Sekker og kofferter,fjällräven akka dome,Crazy opprykk
Fjällräven Kånken Mini Hoftebelter Sekker og kofferter,fjällräven akka dome,Crazy opprykk_checkout
fjällräven bukser Fjällräven Sekker og kofferter Hoftebelter , Fjällräven Kånken Mini Hoftebelter Sekker og kofferter,fjällräven akka dome,Crazy opprykk fjällräven center,brilliant

Kånken ble lansert i 1978 for å bidra til å forebygge ryggproblemer sett blant svenske skolebarn. Fordi vi mener at en god vane kan aldri starte for tidlig, har vi utviklet en mindre versjon av den nå klassiske ryggsekk. Kånken Kids har stropper som er spesielt utviklet for å passe en liten barnets rygg og brystbelte for å holde skulderstroppene på plass. Formatet er perfekt for barn som ønsker å bære sin egen matpakke eller pakke deres favoritt teddy, en endring av klær, frukt eller noe annet de kanskje ønsker å ha med dem gjennom dagen. Kånken Kids er laget i solid og lett Vinylon F stoff som er vann- og smussavstøtende. Hovedrommet har en stor glidelåsåpning som gjør det enkelt å pakke og pakke ut. Det er to flate sidelommer og en frontlomme med glidelås. Den leveres med en sittepute som er lagret i innsiden baklommen. Det er håndtak på toppen og smale, myke skulderstropper. Logoen på forsiden fungerer som en reflektor.
spesifikasjoner:
Høyde: 29 cm
Bredde: 20 cm
Dybde: 13 cm
Vekt: 220 g
Yttermateriale: Vinylon F 100% Vinylal
Vinylon F:
Slitesterkt materiale som tåler tidens tann: Vinylon F er navnet på slitesterkt stoff som har bidratt til Kånkens popularitet de siste årene. Mens være et syntetisk materiale - det er laget av en fiber kalt polyvinylalkohol - den har visse egenskaper som ellers for det meste finnes i naturlige materialer.
Varig beskyttelse mot fuktighet: Stoffene som benyttes i ryggsekk normalt kreve et belegg, slik som polyuretan (PU) eller silikon, for å være vanntett. Den vinylon fiber, på den annen side, oppfører seg som et naturlig materiale som sveller når det blir fuktig. Fuktighet også gjør stoffet mer tett, slik at den kan motstå fuktighet uten behov for et belegg.

Ikke vent lenger og kjøp Fjällräven Kånken Mini. For annen informasjon om egenskapene til Fjällräven Kånken Mini kan du komme i kontakt med Fjällräven kjøp internett Norge gjennom vår kontakt side. Fjällräven kjøp internett Norge tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Sekker og kofferter for utendørs og annen fritidsaktivitet . Vår Sekker og kofferter vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Hoftebelter artikler.

Beskrivelse

Spesifikasjoner


Fjällräven - Sekker og kofferter- Hoftebelter

Copyright © 2018 www.onroyaltoes.com. Powered by onroyaltoes.com