Fjällräven Kiruna Loft Jakker ned Blå Dameklær,billig fjällräven,outlet

NOK2,607.47  NOK1,303.73Du får 50% avslag
  • Modell: Fjällräven 001874
  • 5349 stk. på lager
  • Fjällräven Kiruna Loft Jakker ned Blå Dameklær,billig fjällräven,outlet

Velg ønsket variant:Ant.

Fjällräven Kiruna Loft Jakker ned Blå Dameklær,billig fjällräven,outlet_checkout
fjällräven jakke herre tilbud Fjällräven Dameklær Jakker ned , Fjällräven Kiruna Loft Jakker ned Blå Dameklær,billig fjällräven,outlet fjällräven iceland anorak,salg Norge

Komfortabel og allsidig hverdag jakke for de kalde månedene av året. Laget av slitesterkt vind- og vannavvisende G tusen stoff og foret med føyelige resirkulert polyamid, og lett polstret med syntetisk G Loft Supreme som føles som ned og gir god isolasjon, selv når fuktig. En tidløs modell som er like egnet for reiser til og fra jobb som det er for helger tilbrakt i skog og fjell. Kuttet er hoftelang, og den har en fast, justerbar hette som gir varme rundt halsen og hodet når det blåser opp. Frontåpningen har en toveis glidelås med en innvendig beskyttelsesklaff og trykknapper nederst og hake. Det er en brystlomme og to håndlommer, alle med glidelås. Sidepaneler med kiler under armene gir ekstra bevegelsesfrihet. Justeringer med trykknapper på ermene.
Spesifikasjoner:
Vekt: 755 g
Materialer: G 1000, G Loft Supreme
Yttermateriale: G 1 000 Original: 65% polyester, 35% bomull
Fôr: 100% polyamid
Fyll: G Loft Supreme: 100% Polyester
Fylle Vekt: 100 g
Teknologi:
G 1000:
En av verdens beste utendørs tekstiler: G 1000 er Fjällrävens egen slitesterke og allsidige stoff, en velprøvd utendørs klassiker som vil forberede deg for alle typer opplevelser, i alle klima hele året - fra tropene til polarområdene. Den tettvevde stoffet (65% polyester og 35% bomull av høyeste kvalitet) behandles med Greenland Wax. Denne kombinasjonen gjør G 1000 en av verdens beste utendørs tekstiler med en rekke sterke egenskaper:
Slitesterkt G 1000 er svært motstandsdyktig mot slitasje, og dette i kombinasjon med den lave vekten gjør det til et utmerket valg for både reiser og friluftsliv.
Vannavvisende Greenland Wax gjør G 1000 plagg svært motstandsdyktig mot regn og fuktighet. Dette betyr at du kan bruke dem under korte regnskurer. Hvis stoffet blir våt, tørker det fort.
Vindtett Den tette veven gjør G 1000 nesten helt vindtett. Når impregnert med Greenland Wax det gir fullstendig beskyttelse mot bitende vind.
Puste En av G 1000 mest imponerende kvaliteter er dens utmerket ventilasjon - det effektivt slipper fuktighet fra kroppen, noe som er spesielt praktisk når delta i anstrengende aktiviteter.
UV-beskyttelse Stoffet gir nesten 100% beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler (UVA og UVB) og derfor reduserer risikoen for solbrenthet.
Mosquito trygg Den stramme stoffet holder mygg og andre flygende insekter borte fra huden din - praktisk både i fjellet og i skogen, eller når du reiser i varmt klima. (Merk at G 1000 Lite er ikke mygg trygg.)

Kjenner du alle funksjonene til Fjällräven Kiruna Loft Hos Fjällräven Outlet Online Norge Norge velger vi utendørs artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Dameklær artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Jakker ned kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Fjällräven er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av utendørs ekspertene!

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Farge: Blå
Fjällräven - Dameklær - Jakker ned,Farge: blå

Copyright © 2018 www.onroyaltoes.com. Powered by onroyaltoes.com