Fjällräven Rain Cover 60 To 75 L Raincover Sekker og kofferter,fjallraven plecak,Rabatten fortrinnsrett

NOK315.80  NOK157.90Du får 50% avslag
  • Modell: Fjällräven 001923
  • 5744 stk. på lager
  • Fjällräven Rain Cover 60 To 75 L Raincover Sekker og kofferter,fjallraven plecak,Rabatten fortrinnsrett
Fjällräven Rain Cover 60 To 75 L Raincover Sekker og kofferter,fjallraven plecak,Rabatten fortrinnsrett_checkout
fjällräven jakke herre tilbud Fjällräven Sekker og kofferter Raincover , Fjällräven Rain Cover 60 To 75 L Raincover Sekker og kofferter,fjallraven plecak,Rabatten fortrinnsrett fjällräven sverige,norge tilbud

Handy regntrekk med refleks logo. Laget av myk PU behandlet nylon med tapede sømmer. Produsert i vår FN Blå sikkerhetsfarge, noe som gir optimal sikt i alle typer vær og terreng. Kompresjon med elastikk i den nedre delen og snøring justering. Regntrekket har også en krok som slår snorjustering i en guyline å hindre regntrekket fra flyr ut i ekstrem vind. Integrert pakke bag med borrelås betyr at det alltid er lett tilgjengelig i vesken når du trenger det. Oppdatert, romslig kutt som passer 60 75 liters sekker. Hvis du har en tendens til å bære mye på utsiden av sekken, kan det være lurt å velge en størrelse større for mer plass.


Spesifikasjoner:

Vekt (FJR): 140 g
Yttermateriale: 70D 100% polyamid

Ønsker og kjøpe Fjällräven Rain Cover 60 To 75 L Ingen videre søking er nødvendig! Fjällräven Norge butikken Norge tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Raincover modeller. Oppdag våre nye Sekker og kofferter kampanjer på Fjällräven Norge butikken Norge. Laget av Fjällräven, kommer dette Raincover produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Beskrivelse

Spesifikasjoner


Fjällräven - Sekker og kofferter- Raincover

Copyright © 2018 www.onroyaltoes.com. Powered by onroyaltoes.com